Serveis

perro

Que els nostres pacients gaudeixin d’una bona salut des de que neixen fins que es converteixen en geriàtrics te molt a veure en evitar patologies a traves de la prevenció ja sigui amb plans vacunals, antiparàsits, analítiques i controls rutinaris.

La consulta felina va néixer amb la necessitat de tractar a cada pacient en la dedicació que es mereix. Reconeixent l’estrès que pateixen els felins a la hora de visitar la clínica hem creat espais exclusius per ells, i a més els nostre clients felins disposen del CATDAY on la nostre clínica sols veuran mascotes de la seva espècie.

Cirurgia de teixits tous

Disposem d’un quiròfan preparat per afrontar qualsevol tipus de cirurgia oferint la màxima seguretat i menys invasiva pel pacient. Adela (cirurgiana) i Georgina (anestesista) formen un equip segur i estable des de fa anys que treballen juntes.

Diagnosi per imatge

Per tenir un bon diagnòstic per imatge necessites el millor equipament i el millor equip tècnic. Capitanejat per Adela especialista en diagnòstic per imatge, Ariadna i Georgina formen un gran equip per tenir la millor imatge possible. Igual que la radiologia digital, una bona interpretació ecogràfica et pot donar un diagnòstic per imatge molt ajustat a la patologia.

Laboratori immediat

Creiem en el diagnòstic per evidencia immediat. Es per això que en fem analítiques instantaneas per avançar el mes ràpid possible en un diagnòstic. El equip tècnic capitanejat per Mari son les encarregades de processar, les mostres e informar als veterinaris i posteriorment presentar el diagnòstic al client.

Hospitalització de dia

En ocasions els nostres pacients necessiten estar motoritzats en processos de post-cirurgies o recuperacions de llarga durada. Es per això que tot el equipament tècnic i professional està preparat per cuidar del benestar del pacient.

Exótics

Els conills i els cobais son animals que també necessiten de revisions periòdiques per gaudir del millor benestar. Tenim uns plans de prevenció trimestral i cirurgies com les esterilitzacions i el llimatge de dents ajuden a millorar el benestar. Xavier és el responsable dels nostres exòtics.

Traumatologia

Disposem del millors freelance externs que es desplacen a la nostre clínica per donar el millor servei als nostres pacients. Totes les cirurgies de traumatologia es realitzen a la nostre clínica per evitar desplaçaments innecessaris.

El nostre servei de perruqueria està format per professionals que s’encarreguen que el vostre gos estigui atès i còmode en tot moment.
En cas de gossos sèniors o amb algun problema de salut, ens adaptem al ritme que requereix el mateix animal per evitar qualsevol tipus d’estres o cansament.
I si es tracta d’un cadell fem que la seva primera a la perruqueria sigui una bona experiència per tal d’evitar pors innecessàries i facilitar les sessions de perruqueria durant tota la seva vida.