Qui som?

La clínica veterinària neix d’una necessitat en la medicina de prevenció i en dues especialitats cabdals que no gaudien els nostres clients.
Els nostres plans de prevenció ens ajuda a tenir un control minuciós dels nostres pacients, podent diagnosticar patologies en un estat molt primari i poder avançar-nos a patologies mes greus.
El nostre servei de dermatologia es referent pels seus mètodes de diagnosi i el seu nivell d’èxit. En la variació en la obtenció del diagnosi final i els diferents tractaments fa que cada pacient se’l faci un vestit a mida.
La clínica felina sorgeix de la carència dels nostres clients felins puguin gaudir d’unes instal·lacions i uns protocols enfocats en el seu benestar.
Sens dubte fer que la experiència en la nostra clínica sigui de gran qualitat pel nostre client i el nostre pacient és un repte que cada dia ens fa sentir més orgullosos de la nostra professió.

El nostre equip

Jordi Serarols

Ceo Yopifauna s.l.

La meva missió es cuidar els petits detalls perquè totes les persones que m’envolten obtinguin la millor experiència laboral i de retruc fer partícips als clients d’aquesta sensació de benestar.

Adela Rueda

Veterinària

Soc l’encarregada dels serveis de cirugia de teixits tous i de diagnòstic per imatge. Apasionada de la meva professió la meva missió és la de donar la meva entrega per salvaguardar la bona salut i una qualitat de vida a les mascotes.

Xavier Serra

Veterinari

Com a especialista en Dermatologia el meu repte es que els gossos i gats que venen amb maleter per culpa dels picors deixin de rascar-se i gaudeixin d’una millor qualitat de vida. A part de gossos i gats també procuro pel benestar de conills i cobais.

Ari Guimerans

Auxiliar veterinària

La meva feina a la clínica es fer equip i capacitar a tots els meus companys al llarg del dia perquè tot funcioni donant-los suport i ajudant-los en tot el que necessitin.

Mari Machado

Auxiliar veterinària

Jo soc Mari l’encarregada de fer les analítiques preventives dels vostres peludets i de tramitar qualsevol prova externa que puguin necessitar per saber com estan. També m’encarrego de resoldre els vostres dubtes a la hora d’incorporar un nou membre a la família. Compartint la il·lusió del moment i la responsabilitat que comporta d’una forma d’allò més agradable i dolça.

Marta Gea

Auxiliar veterinària

La meva funció és donar l’atenció al públic que és mereixen. Fer sentir a el client únic i especial, que la seva estada sigui la més agradable i harmoniosa possible. I finalment fer-ho amb un somriure que és una salutació universal per excel·lència.

Georgina Serrano

Auxiliar veterinària

M´encarrego que els nostres pacients es trobin lo més còmodes possibles, essent el benestar de les mascotes ingressades el meu principal objectiu, sense oblidar la constància en la realització dels controls i tractaments. tenint una gran dedicació pre i post cirurgia als animals ingressats tractant-los amb cura i tendresa, essent capaç de manipular i tractar les diferents espècies d’animals que es poden presentar a la nostra clínica.

Esteban Martinez

Perruquer caní i felí

La Meva aportació a la família de Més que gossos està dedicada a la perruqueria, higiene i estètica per gossos, gats, cobais i conills, Per qüestions de salut e higiene es un servei essencial tan per les mascotes com per la unitat familiar, eliminant brutícia, paràsits, al·lèrgies, perquè tota la família pugui gaudir tots junts.